![](http://www.tulak.cz/wp-content/uploads/2019/01/Začínáme-opékat.jpg)
Začínáme opékat
Chleba položíme vedle ohně tak, aby na něj sálalo teplo hlavně z rozžhavených uhlíků. Oheň by měl již nějakou dobu hořet, aby uhlíků bylo dostatek. Na topinku by neměly dosáhnout plameny ohně. Topinku totiž neopékají plameny, ale hlavně sálající teplo.
![](http://www.tulak.cz/wp-content/uploads/2019/01/Pečeme.jpg)
Pečeme
Neustále kontrolujeme stav chleba případně jej přemístíme na výhodnější místo. Když fouká vítr je lepší chleba dát na návětrnou stranu, aby jej zbytečně nepálily plameny.
![](http://www.tulak.cz/wp-content/uploads/2019/01/Hotová-topinka.jpg)
Hotová topinka
Hotovou topinku tence odřízneme pomažeme máslem a je to. Chleba opět dáme k ohni a tak můžeme pokračovat celý večer dokud nedojde. Mezitím můžeme vařit čaj, kávu a pod.
Dobrou chuť!